Dovlecei Marinati

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 dovlecei
  • busuioc proaspat
  • menta proaspata
  • otet
  • ulei
  • usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se taie dovleceii pe lungime felii subtiri. Acestea se prajesc in ulei sau se pot coace pe gratar. Se scot pe hartie la scurs.

Se aseaza in straturi astfel: un strat de dovlecei, deasupra lui un strat de menta taiata marunt, busuioc taiat marunt, usturoi feliute, otet si un strop de ulei si tot asa pana terminam dovleceii.

Se lasa la rece pt 2 ore. Dupa care se servesc ca aperitiv sau ca garnitura langa carne sau branzeturi.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Chec aperitiv cu pui si bacon

Chec aperitiv cu pui si bacon
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti