Dip de Dovlecei si Conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel fiert la aburi si apoi taiat in bucati cit mai mici sau strivit cu furculita
  • conopida cateva inflorescente fierte in apa (5 minute) sau la abur (8 minute)
  • maioneza (de post daca vrem sa fie o reteta de post)
  • 1-2 linguri de nuci tocate (sau cit va place)
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sare si piper

Mod de preparare

- rupem florile de conopida in bucati cit mai mici;
- intr-un castron mare amestecam toate ingredientele;
- acoperim si punem la frigider pentru o ora sau mai mult, trebuie sa fie rece.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...