Cuburi cu Branza si Ardei Gras

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de paine integrala
  • 200 gr branza philadelphia
  • 100 gr mozzarella rasa pe razatoarea mica
  • 50 gr unt moale
  • 50 gr smantana
  • un ardei gras rosu
  • sare si piper dupa gust
  • 7-8 gr gelatina

Mod de preparare

Se amesteca branza cu untul si smantana, se adauga ardeiul taiat cubulete, sare, piper si apoi gelatina inmuiata in putina apa, se pune intr-o tava de cozonac o folie alimentara, se pun 2 felii de paine, se pune compozita si deasupra se adauga celelalte 2 felii de paine, se acopera cu folie alimentara si se lasa la rece pentru 2-3 ore, se scoate din tava si se taie dupa bunul plac cubulete sau triunghiuri.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa