Crochete milaneze de cartofi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 70 gr unt
  • 200 gr branza
  • 3 oua
  • 250 ml ulei
  • 20 gr drojdie
  • sare, faina

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se piseaza ca la piure, se adauga untul,drojdia, sarea si branza rasa. Albusurile batue spuma si faina cat cuprinde se framanta tot si se lasa sa creasca.

Se intinde o foaie groasa de 1 cm si se taie cu paharul. Se lasa din nou sa creasca si se prajesc in uleiul incins.

Se servesc fierbinti cu cascaval ras deasupra.

Pofta buna!

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)