Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pregatire umplutura:
Batem cele 3 oua cu un praf de sare si piper dupa gust. Adaugam cele 2 linguri de lapte. Adaugam cascaval ras si omogenizam. Tocata ceapa verde in rondele marunte. Sunca de pui trebuie taiata in bucatele potrivite. Punem o lingurita de ulei intr-o tigaie si o lasam sa se incinga putina. Adaugam ceapa si sunca. Le calim putin. Adaugam amestecul de oua. Amestecam usor la foc potrivit pana se omogenizeaza. Asezam spaghete cu o furculita intr-o tava pentru briose. Formam in mijloc o gaurica in care asezam compozitia de oua. Adaugam cate o lingura de compozitie in fiecare forma. Presaram putin cascaval deasupra cosuletelor. Le introducem in cuptorul preincalzit, si le lasam la temperatura medie pana capata o crusta aurie la suprafata. Sunt delicioase!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.