Cosulete Umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 130 g spaghete
  • 4 felii sunca de pui
  • 3 oua
  • 2 linguri de lapte
  • 1 ceapa verde
  • cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pregatire umplutura:

Batem cele 3 oua cu un praf de sare si piper dupa gust. Adaugam cele 2 linguri de lapte. Adaugam cascaval ras si omogenizam. Tocata ceapa verde in rondele marunte. Sunca de pui trebuie taiata in bucatele potrivite. Punem o lingurita de ulei intr-o tigaie si o lasam sa se incinga putina. Adaugam ceapa si sunca. Le calim putin. Adaugam amestecul de oua. Amestecam usor la foc potrivit pana se omogenizeaza. Asezam spaghete cu o furculita intr-o tava pentru briose. Formam in mijloc o gaurica in care asezam compozitia de oua. Adaugam cate o lingura de compozitie in fiecare forma. Presaram putin cascaval deasupra cosuletelor. Le introducem in cuptorul preincalzit, si le lasam la temperatura medie pana capata o crusta aurie la suprafata. Sunt delicioase!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.