Corasla

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • lapte
  • sare
  • miere de albini
  • lamaie rasa apa

Mod de preparare

Cantitatile la aceasta reteta vor fi aleatorii, la apreciereea fiecaruia dintre noi. Deoarece nu se face decat o data in an, si fiind o reteta care se gateste foarte rar trebuie sa i dam atentia cuvenita.

Daca avem vaca sau daca are vecinul, tot o data fata. Prima mulsoare dupa fatare este a vitelului in totalitate. Urmatoarele trei mulsori se impart cu manzatul nou nascut. Fiind considerat primul lapte si fiind extraordinar de grasla trei patri de lapte se va subtia cu o parte de apa, se va pune un praf de sare, si se da in clocot.

Se indulceste cu miere de albini iar5 ca aroma putina lamaie rasa. Ar fi sa semene cu Jantita sau jantuiala cum mai spun unii, dar are unele particularitati care o fac speciala.
Este o forma de desert care s e poate servi in orice moment al zilei.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.