Cantitatile la aceasta reteta vor fi aleatorii, la apreciereea fiecaruia dintre noi. Deoarece nu se face decat o data in an, si fiind o reteta care se gateste foarte rar trebuie sa i dam atentia cuvenita.
Daca avem vaca sau daca are vecinul, tot o data fata. Prima mulsoare dupa fatare este a vitelului in totalitate. Urmatoarele trei mulsori se impart cu manzatul nou nascut. Fiind considerat primul lapte si fiind extraordinar de grasla trei patri de lapte se va subtia cu o parte de apa, se va pune un praf de sare, si se da in clocot.
Se indulceste cu miere de albini iar5 ca aroma putina lamaie rasa. Ar fi sa semene cu Jantita sau jantuiala cum mai spun unii, dar are unele particularitati care o fac speciala.
Este o forma de desert care s e poate servi in orice moment al zilei.
Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.