Se curata ceapa, se spala si se taie in rondele subtiri. Se spala menta, se zvanta si se toaca marunt. Se spala lamaia, se zvanta, se rade jumatate din coaja si se stoarce si zeama. Se amesteca menta, coaja si jeama de lamaie cu mustarul, sare, piperul si se inglobeaza treptat uleiul (se poate folosi si ulei de masline). Se dilueaza cu cidru, sau apa si se adauga in final ceapa.
Se decojeste fructul de papaya si se taie pe lung pe jumatate. Se scot samburi cu ajutorul unei linguri, apoi se taie fructul in felii. Fructul de avocado se taie pe jumatate si se decojeste. Se scoate samburele, apoi se taie fructul in bucati potrivite.
Se amesteca cele dua feluri de branza si se aseaza in boluri de sticla. Se toarna sosul pe deasupra. Apoi se taie branza Ricotta in cuburi si se pune pe deasupra. Se serveste imediat.
Eu de obicei le servesc in pahare de vin, de jur imprejurul gurii pun fructele, iar in mijloc pun sosul si pe deasupra branza.
Pofta buna!!!
Este foarte buna servita si simpla, alaturi de rosii proaspete si ca garnitura la friptura.
Budinca de cartofi cu branza si smantanaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure