Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Portii
4
Timp pregatire
50 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 6-8 ciuperci mari Champignon
  • ulei de masline
  • un praf de sare
  • 200 g mazare fina boabe
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • un praf de amestec de plante aromatizate de la Provence
  • 100 g mozzarella
  • 6-8 oua proaspete de prepelita

Mod de preparare

Ciupercile curatate de pielita si picioruse, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, se sareaza si se ung cu un pic de ulei de masline, se dau la cuptor, cca. 10 minute.
Intre timp, fierbem mazarea cu un praf de sare, apoi o scurgem bine. Se incinge un pic de ulei si se caleste un pic ceapa taiata marunt, piciorusele de ciupercuta si ardeiul taiat marunt, se sareaza si se condimenteaza, se adauga si legumele deshidratate si se lasa pana scade tot sucul lasat.
Se scot din cuptor ciupercile si, cu ajutorul unui servetel, absorbim tot sucul lasat de ele, apoi cu o lingura, punem umplutura de mazare, deasupra mozzarella rasa si cate un ou de prepelita, apoi se dau la cuptor, pana ce se leaga bine ousoarele. Se pot consuma calde sau reci, ca si aperitive sau garnituri, indiferent cum, sunt senzational de delicioase!!
Pofta buna!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...