Ciuperci umplute cu rosii si dovlecel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci mari
  • 3 rosii coapte
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • ulei
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dovlecelul se taie cubulete mici.La fel si rosiile.Ceapa se toaca marunt.
Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Se separa coditele ciupercilor de palarii si se toaca.
Palariile se umplu cu tocatura de legume si se stropesc cu ulei,se presara cimbru,sare si piper.Se dau la cuptor 20 minute.Se servesc calde cu patrunjel tocat fin pe deasupra.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta turnata cu mere si nuca de cocos

Imi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...

Placinta turnata cu mere si nuca de cocos
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.