Ciuperci umplute cu creveti

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci (orice marime - eu am fost puturoasa si am folosit portobello)
  • 1/2 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • marar, oregano sau orice verdeata iti place
  • sare si piper
  • 1/2 cana cascaval sau parmesan ras
  • 1/2 cana pesmet
  • 1/4 cana maioneza

Mod de preparare

Curata ciupercile. Separat, prajeste cotoarele, ceapa si usturoiul impreuna cu verdeata, sare si piper dupa gust.

Taie marunt crevetii.

Amesteca toate ingredientele

Umple ciupercile si baga-le la cuptor la 380 grade pentru 30 minute.

Pofta buna.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa