Am ales ciuperci mai maricele cu o codita micuta, aproape a trebuit sa scobesc sa pot indeparta codita si sa curat ciupercile.
Am luat o ceapa foarte mare, am curatat si am tocat marunt, am pus in tigaia in care am topit uleiul de cocos.
Am prajit ceapa aia pana a devenit sticloasa, aproximativ 10 minute, am adaugat sare, piper, boia si coditele de la ciuperci, tocate si ele marunt. Cantitatea de codite tocate a fost tare mica, poate cat intra in causul palmii.
Am prajit in continuare pe foc pana s-au inmuiat si ciupercile, aprox, 3 miute, am pus usturoiul tocat si am inchis focul. Am verificat de sare si piper si am trecut la faza urmatoare, curatatul ciupercutelor.
Dupa ce am terminat cu indepartatul lamelelor si a cojilor, am spalat bine fiecare ciuperca in parte, am stropit cu lamaie si am inceput sa le umplu.
Le-am aranjat in tava, una langa alta, le-am stropit cu ulei si am acoperit cu folie, am dat la cuptor pentru o jumatate de ora. Se servesc ca atare, pe o frunza de salata verde sau pe o feluita de paine prajita si stropita cu mujdei de usturoi, dupa care se presara patrunjel proaspat si tocat deasupra (pentru decor).
Aperitiv de Post.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.