Ciuperci umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15-16 ciuperci mai mari(albe) din soiul Champignon
  • 1 ceapa potrivita
  • 1-2 morcovi
  • 150-200 g branza vaci
  • 1 legatura marar
  • sare, piper dupa gust
  • ulei ptr calit ceapa

Mod de preparare

Speli si cureti ciupercile,iar coditele le rupi si le tai marunt. Oparesti palariile 1-2 min in apa clocotita, le scoti si le lasi la scurs.Tai marunt ceapa,iar morcovii curatati ii dai pe razatoarea mare.

Calesti ceapa, adaugi morcovul ras si dupa ce s-au inmuiat, pui si coditele de ciuperci taiate marunt. Calesti in continuare pana scade bine si lasi la racit.

Maruntesti bine branza de vaci cu furculita, o adaugi peste compozitia rece, pui mararul tocat marunt si potrivesti de sare si piper dupa gust.

Cu aceasta compozitie vei umple palariile de ciuperci(pune compozitia cu varf, ptr ca se mai lasa la cuptor).

Ungi un vas cu f putin ulei,asezi ciupercile umplute si le dai la cuptor ptr 30-40 min.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.