Ciuperci umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15-16 ciuperci mai mari(albe) din soiul Champignon
  • 1 ceapa potrivita
  • 1-2 morcovi
  • 150-200 g branza vaci
  • 1 legatura marar
  • sare, piper dupa gust
  • ulei ptr calit ceapa

Mod de preparare

Speli si cureti ciupercile,iar coditele le rupi si le tai marunt. Oparesti palariile 1-2 min in apa clocotita, le scoti si le lasi la scurs.Tai marunt ceapa,iar morcovii curatati ii dai pe razatoarea mare.

Calesti ceapa, adaugi morcovul ras si dupa ce s-au inmuiat, pui si coditele de ciuperci taiate marunt. Calesti in continuare pana scade bine si lasi la racit.

Maruntesti bine branza de vaci cu furculita, o adaugi peste compozitia rece, pui mararul tocat marunt si potrivesti de sare si piper dupa gust.

Cu aceasta compozitie vei umple palariile de ciuperci(pune compozitia cu varf, ptr ca se mai lasa la cuptor).

Ungi un vas cu f putin ulei,asezi ciupercile umplute si le dai la cuptor ptr 30-40 min.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Caltaboși răgățeni

Prima oară, adică în urmă cu 22 de ani, când am văzut preparatul ăsta sincer mi-a venit să vomit :((( Cum o fi...

Caltaboși răgățeni
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.