Ciuperci umplute

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci destul de marisoare
  • un ardei capia rosu
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 g kaiser
  • 150 g smantana lichida
  • 100 g vin alb sec
  • ulei de masline
  • 2 rosii
  • 12 feliute cascaval pentru fiecare ciuperca
  • sare piper

Mod de preparare

Curatam ciupercile le spalam si le punem la scurs.
Separat tocam cam trei sferturi din coditele ciupercilor, ceapa ,usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam , turnam vinul si lasam sa fiarba pana scade putin.
Dupa zece minute punem si smantana si amestecam incontinuu pana se ingroasa si totul devine aproape omogen, asezonam cu sare si piper.
Ciupercile le punem intr-o intr-o tava in care am pus hartie de copt, presaram sare si piper peste ele apoi le umplem cu aceasta compozitie si deasupra lor punem cate o felie de rosie.
Introducem la cuptor pentru 15 minute , scoatem tava punem peste ciuperci feliile de cascaval si le mai lasam zece minute in cuptor.
Le servim cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.
Se pot servi foarte bine si reci sunt delicioase!
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...