Ciuperci in cartofi la cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 cartofi
  • - ciupercute
  • - unt
  • - sare, piper, marar
  • - ketchup
  • - smantana
  • - cascaval

Mod de preparare

Am indepartat coditele ciupercilor.Am taiat cartofii si am decupat in fiecare bucata de cartof cat sa stea ciupercuta.

Am pus ciupercile in fiecare cartof,cate o bucatica de unt (cat un bob de mazare), sare, piper, ketchup, capacelul cartofului si marar uscat.

Am dat la cuptor, nu stiu cat timp ca tot incercam cu scobitoarea. Cand au fost moi cartofii am pus cate o lingura de smantana si o bucatica de cascaval si am mai lasat 10 minute la cuptor.

Sunt tare bune!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...