Chiftele din vinete cu cascaval

Portii
3
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 bucata vanata
  • -100 gr cascaval
  • -100 gr piept de pui
  • -3-4 cepe verzi
  • -1 fir carnati picanti
  • -2 oua
  • -1 lingura faina de grau
  • -1 varf de cutit de piper macinat
  • -1 varf de cutit de ierburi aromate
  • -1/2 lingurita sare

Mod de preparare

Se taie vanata felii si se pune la mixat, peste ea se adauga ceapa taiata felii, carnatul rupt bucatele, pieptul de pui cubulete, cascavalul cuburi, sare, ierburi aromate, piper macinat si se mixeaza.

Se adauga ouale, faina si se omogenizeaza compozitia, apoi se ia cu o lingura compozitie si se pune in tava de la argaz in care s-a pus hartie de copt.

Se coc la foc potrivit, nu este necesar sa se intoarca, eu le-am intors si am oprit focul.

Sa aveti pofta, dragilor la o reteta absolut delicioasa!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada cu foi de napolitana, biscuiti si rahat

Un fel de salam de biscuiti cu imbracaminte .....

Rulada cu foi de napolitana, biscuiti si rahat
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj