Chiftea Pentru Mini Hamburger

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr de carne macinata de vita (am pus piept de curcan)
  • 1/2 ceapa fin tocata (sau mai putin)
  • 2 linguri de Worcesterhire sos
  • 1 lingurita de mustar Dijon (sau de care aveti)
  • sare si piper dupa gustul fiecaruia
  • 4 lingurite de ketchup
  • mini hamburgers (chifle)
  • boia dupa preferinta
  • usturoi (optional)

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la temperatura mare, intre timp se amesteca toate ingredientele date in reteta. Se imparte in 25 de bucati mici de marimea unei nuci, se pun pe tava, se turtesc sa li se dea forma chiftelelor de hamburger si se coc, in cuptorul deja incalzit, pentru 10-15 minute.

Se scot si se trece la formarea hamburgerilor dupa preferinta fiecaruia (chifla taiata in doua, mustar, chifteaua de carne, castravete, rosie, salata ketchup, si capacul de paine). Serviti cu incredere, un aperitiv super bun si de efect.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Rata pe varza dulce

Vaiiii ce deliciu a iesit.Nu mai mancasem carne de rata din copilarie.

Rata pe varza dulce
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj