Chiftea Pentru Mini Hamburger

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr de carne macinata de vita (am pus piept de curcan)
  • 1/2 ceapa fin tocata (sau mai putin)
  • 2 linguri de Worcesterhire sos
  • 1 lingurita de mustar Dijon (sau de care aveti)
  • sare si piper dupa gustul fiecaruia
  • 4 lingurite de ketchup
  • mini hamburgers (chifle)
  • boia dupa preferinta
  • usturoi (optional)

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la temperatura mare, intre timp se amesteca toate ingredientele date in reteta. Se imparte in 25 de bucati mici de marimea unei nuci, se pun pe tava, se turtesc sa li se dea forma chiftelelor de hamburger si se coc, in cuptorul deja incalzit, pentru 10-15 minute.

Se scot si se trece la formarea hamburgerilor dupa preferinta fiecaruia (chifla taiata in doua, mustar, chifteaua de carne, castravete, rosie, salata ketchup, si capacul de paine). Serviti cu incredere, un aperitiv super bun si de efect.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.