Se incalzeste cuptorul la temperatura mare, intre timp se amesteca toate ingredientele date in reteta. Se imparte in 25 de bucati mici de marimea unei nuci, se pun pe tava, se turtesc sa li se dea forma chiftelelor de hamburger si se coc, in cuptorul deja incalzit, pentru 10-15 minute.
Se scot si se trece la formarea hamburgerilor dupa preferinta fiecaruia (chifla taiata in doua, mustar, chifteaua de carne, castravete, rosie, salata ketchup, si capacul de paine). Serviti cu incredere, un aperitiv super bun si de efect.
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.