Se incalzeste cuptorul la temperatura mare, intre timp se amesteca toate ingredientele date in reteta. Se imparte in 25 de bucati mici de marimea unei nuci, se pun pe tava, se turtesc sa li se dea forma chiftelelor de hamburger si se coc, in cuptorul deja incalzit, pentru 10-15 minute.
Se scot si se trece la formarea hamburgerilor dupa preferinta fiecaruia (chifla taiata in doua, mustar, chifteaua de carne, castravete, rosie, salata ketchup, si capacul de paine). Serviti cu incredere, un aperitiv super bun si de efect.
Vaiiii ce deliciu a iesit.Nu mai mancasem carne de rata din copilarie.
Rata pe varza dulceEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj