Chec aperitiv - cu jambon si ardei gras

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina 100 gr,
  • 4 oua, c
  • ascaval ras 100 gr,
  • jambon taiat cuburi 200 gr,
  • 1 pahar de vin alb sec,
  • 1 ardei gras ( sau 2 mai mici ) - taiat cubulete,
  • 2 linguri de ulei de masline,
  • 1 lingura unt,
  • sare, piper,
  • un pachetel de praf de copt

Mod de preparare

Se amesteca cele 4 oua bine, se adauga uleiul de masline si vinul si se amesteca pana se obtine un amestec omogen. Se adauga cascavalul si faina, se adauga bicarbonatul, sarea si piperul. Se amesteca bine. Se adauga jambonul si ardeiul gras - se amesteca totul. Se unge cu unt o tava de chec, se tapeteaza cu faina, se pune la copt 45 minute la temperatura de 210 °C!


Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.