Chec aperitiv

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g cascaval ras( putem face si cu branza sau parmezan)
  • 300g parizer sau mortadela
  • 4 oua fierte tari
  • 4 oua crude
  • 3,4 linguri de smantana
  • 3,4 linguri de faina
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se bat ouale cu telul apoi se adauga cascavalul parizerul taiat bucatele (cubulete) smantana faina putina sare si piper. Se amesteca bine pina se omogenizeaza. Se pune jumatate de cantitate in tava de cozonac sau chec. Ouale fierte se aseaza peste compozitie in tava de cozonac apoi se toarna si restul compozitiei si se baga la cuptor. Este foarte gustos si are un aspect foarte frumos caci atunci cand il taiem feli la mijloc se vede oul fiert.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

O reteta luata din revista Lidl, tare bun a iesit.

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj