Chec aperitiv

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g cascaval ras( putem face si cu branza sau parmezan)
  • 300g parizer sau mortadela
  • 4 oua fierte tari
  • 4 oua crude
  • 3,4 linguri de smantana
  • 3,4 linguri de faina
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se bat ouale cu telul apoi se adauga cascavalul parizerul taiat bucatele (cubulete) smantana faina putina sare si piper. Se amesteca bine pina se omogenizeaza. Se pune jumatate de cantitate in tava de cozonac sau chec. Ouale fierte se aseaza peste compozitie in tava de cozonac apoi se toarna si restul compozitiei si se baga la cuptor. Este foarte gustos si are un aspect foarte frumos caci atunci cand il taiem feli la mijloc se vede oul fiert.

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Mancarica de legume gratinata

Luscos Ardelenesc