Cascaval Umplut

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o rotita de cascaval
  • 2 linguri unt
  • o ceapa
  • 150 gr ciuperci
  • 300 gr kaizer
  • un ou
  • o legatura patrunjel
  • sare, piper, vegeta
  • boia dulce, acestea se pun dupa gust

Mod de preparare

Ceapa se taie julien, se caleste in unt, se adauga ciupercile taiate felite subtiri si kaizerul taiat cubulete. Toate aceste ingrediente se calesc putin. Cand sunt gata se condimenteaza cu sare, vegeta, piper, boia dulce si patrunjelul tocat marunt.

Dupa ce s-a racit, aceasta compozitie, se adauga oul si se omogenizeaza bine.
Roata de cascaval se scobeste bine in interior cu o lingura, lasand de jur imprejur niste pereti grosuti. Cascavalul se pune pe o foaie de aluminiu maricica (deoarece cascavalul se va imbraca in aceasta foaie de aluminiu) si se umple cu compozitia de mai sus.

Se inveleste toata roata in foaia de aluminiu si se aseaza intr-un vas cu diametru apropiat de cel al rotitei. Atentie: Pentru siguranta de a nu curge cascavalul in timpul coaceri, acesta se poate invelii in mai multe folii de aluminiu.

Se da la cuptor aproximativ o ora la foc potrivit, cand este gata se scoate din cuptor si se lasa la racit (dar tot in folie, fara a se desface, deoarece cascavalul v-a fi moale si i se va strica forma). Dupa ce s-a racit, se poate da folia jos, doar daca s-a intarit, daca nu se pune la frigider si se da a doua zi.
Recomandat este sa stea la frigider pana a doua zi.
Se serveste ca aperitiv, taiat feliute ca de tort.
Pofta buna!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Varza dulce cu carnati si carne de porc la slow cooker Crock-Pot

Buna mancare face slow cooker Crock-Pot! Sunt tare multumita de el!

Varza dulce cu carnati si carne de porc la slow cooker Crock-Pot
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj