Cartofi umpluti

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 200 gr kaiser
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 catel usturoi
  • 50 gr branza sarata
  • 50 gr cascaval
  • 2 ciuperci
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • cateva fire de patrunjel verde
  • smantana cat sa lege ingredientele de mai sus

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja cu sare.
Se taie cate o felie subtire de kaiser pt fiecare jumatate de cartof, iar restul se taie cubulete
Ceapa, usturoiul, ciupercile , rosia, ardeiul si patrunjelul se toaca marunt, se amesteca impreuna cu cubuletele de kaiser, smantana, cascavalul si branza rase.

Se pune compozitia aceasta peste fiecare jumatate de cartof, (sau in interiorul lui, daca l-ati scobit) iar deasupra cate o feliuta de kaiser si de dau la cuptor.

Se pot scobi cartofii, insa nu este obligatoriu.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.