Bulete colorate

Portii
4
Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci cremoasa
  • 250 g cascaval
  • 100 g nuci
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • piper

Mod de preparare

Se macina nucile, patrunjelul verde se taie fin. Cascavalul se da pe razatoare si se amesteca cu branza de vaci, se condimenteaza cu piper dupa gust.

Se fac din aceasta compozitie bile si se tavalesc jumate prin patrunjelul verde taiat fin si cealalta jumatate prin nuca macinata.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...