Buffalo Tofu in crusta de pesmet japonez (Panko)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • tofu
  • sos Buffalo (preferabil picant)
  • pesmeti in stil japonez (Panko)

Mod de preparare

Se marineaza tofu-ul presat (adica lasat cam 20 de minute infasurat intr-un prosopel curat si pus sub ceva greu, cum ar fi un atlas) in sos Buffalo pentru aproximativ 30 min.

Se iau bucatile de tofu (de marime medie) si se acopera apoi cu pesmeti.

Se pun la cuptor pana cand se rumenesc usor si capata o culoare usor aurie.


Se serveste imediat dupa ce a fost scos din cuptor si NU se lasa pentru a doua zi pentru ca se pleosteste. :D

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt

Nu stiu la cati o sa placa combinatia asta, dar noua ne-a gadilat rau papilele gustative si narile. O cina usoara facuta asa...

Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.