Buffalo Tofu in crusta de pesmet japonez (Panko)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • tofu
  • sos Buffalo (preferabil picant)
  • pesmeti in stil japonez (Panko)

Mod de preparare

Se marineaza tofu-ul presat (adica lasat cam 20 de minute infasurat intr-un prosopel curat si pus sub ceva greu, cum ar fi un atlas) in sos Buffalo pentru aproximativ 30 min.

Se iau bucatile de tofu (de marime medie) si se acopera apoi cu pesmeti.

Se pun la cuptor pana cand se rumenesc usor si capata o culoare usor aurie.


Se serveste imediat dupa ce a fost scos din cuptor si NU se lasa pentru a doua zi pentru ca se pleosteste. :D

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...