Curatati morcovul si dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici.
Taiati capetele de la dovlecel si dati-l si pe el pe razatoare, fara sa-l curatati de coaja.
Bateti ouale cu uleiul pana se ingroasa.
Puneti intr-un bol incapator morcovul si dovlecelul rase si amestecati-le cu ouale batute cu uleiul, apoi adaugati iaurtul.
Amestecati faina de ovaz cu faina alba, praful de copt, nucsoara rasa si un praf de sare si puneti amestecul uscat peste cel umed.
Omogenizati bine compozitia .
Pregatiti o tava de briose si puneti cate doua linguri de compozitie in fiecare forma.
Puneti briosele in cuptorul preincalzit la 150 de grade, pentru 45-50 de minute si verificati daca sunt coapte facand testul cu scobitoarea.
Scoateti tava din cuptor si presarati deasupra cascaval ras si mai lasati putin la gratinat.
Lasati briosele la racit si presarati deasupra marar tocat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.