Arici Aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ananas mare
  • 300g sunca presata
  • 250gcascaval
  • 100g masline
  • 250g brinza
  • cite 2 ardei grasi rosii si verzi
  • 2 ciorchini de struguri negri si albi
  • 2 rosii
  • scobitori decorative
  • 2 castraveti lungi

Mod de preparare

Taiati un capac oblic la partea fara frunze a ananasului pentru ca aceasta sa aiba o suprafata mai mare de sprijin. Asezati ananasul pe un platou.

Taiati sunca, brinza si cascavalul in cuburi. Curatatii ardeii, spalati-i si taiati-i in patratele. Spalati rosiile, curatati-le de cotoare si taiati-le in cuburi. Spalati strugurii si desprindeti boabele de pe ciorchine.

Infingeti in scobitori alternativ cubulete de sunca, brinza, cascaval si legume. Pe unele punetii ardeii. iar pe celelalte puneti strugurii Introduceti in ananas capatul liber al scobitorii si decorati platoul cu cei 2 castraveti spalati si taiati in forma de resort.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...