Ardei Copti Umpluti cu Cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei gras
  • 250 gr cascaval
  • 2-3 linguri faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Coci ardeii intregi si cand sunt gata ii presari cu sare, ii acoperi si ii lasi 15 min

Cureti coaja, cotoarele, si ii pui intr-un prosop de hartie ca sa absoarba zeama

Umpli fiecare ardei cu cate o feliuta de cascaval, ii treci prin faina, prin ou batut cu sare si putin piper si ii prajesti in uleiul bine incins.
Se servesc calzi.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...