Aperitiv Rulada

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 g branza de oaie
  • -100 g cascaval ras pentru umplutura
  • -5-6 oua
  • -50 g cascaval ras fin pentru blat
  • -sare
  • -piper
  • -boia

Mod de preparare

Separati ouale. Frecati foarte bine galbenusurile cu un praf de sare. Separat, bateti spuma tare, albusurile, apoi combinati-le. Adaugati in amestecul de oua 50 g cascaval ras fin si potriviti de sare si piper. Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuporul incins, la foc potrivit pana se aureste frumos si este coapta. Rulati-o calda cu ajutorul unui servet umed si lasati-o la racit.

Intre timp pregatiti umplutura omogenizand foarte bine branza cu cascavalul ras, boiaua si potriviti de sare si piper. Repartizati in strat uniform compozitia cu branza pe foaia de rulada racita si desfacuta, apoi rulati la loc. Inveliti in folie alimentara si pastrati la rece.

Serviti aperitivul feliat.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Sfintisori

Am mai facut dar mai sofisticati, cu umplutura. Acum am fost solicitat sa-i fac simpli si fara nuca daca se poate. Mofturosii...

Sfintisori
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj