Aperitiv cu Legume

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -doi morcovi fierti
  • -un broccoli fiert
  • -3 oua
  • -sare, piper
  • -cascaval (aprox 250 g)

Mod de preparare

Un aperitiv aspectuos, preparat din legume. Morcovii se fierb si se taie in 4 pe lung. Broccoli se desface in buchetele si se fierbe si el in apa cu sare. Ouale se bat spuma.

Se tapeteaza o forma de chec cu unt si pesmet. Se aseaza morcovii in tava. Peste morcovi se aseaza buchetelele de broccoli. Deasupra lor se mai pune un strat de morcov feliat. Peste legume se toarna ouale batute spuma.

Ne asiguram ca oul a patruns in toate colturile formei. Deasupra se presara cascaval ras. Se coace la cuptor asezand forma de chec intr-o alta tava mai inalta cu apa. Se coace pana incheaga oul si cascavalul face crusta.

Se lasa sa se raceasca in forma!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings

Preparat la storcatorul prin presare la rece Kuvings. Tehnologia unică a storcătorului Kuvings B6000PLUS permite...

Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece, la Kuvings
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj