Aperitiv cu Branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Branza de burduf
  • branza de oaie
  • 2-3 linguri smantana groasa
  • jumatate ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • busuioc
  • rosii(eu n-am avut si am pus de la cutie)
  • ulei masline
  • paine

Mod de preparare

Taiem painea felii, punem pe fiecare cate-o feliuta de unt, le asezam in tava pe care o dam 5-7 min in cuptorul incins, sa se usuce un pic la suprafata.

Intre timp punem intr-un castronel branza de burduf, cea de oaie, ceapa taiata marunt(daca aveti ceapa verde e si mai buna), usturoiul marunt, smantana, sare, busuioc.
Amestecam bine tot.

Scoatem tava din cuptor; punem pe fiecare felie compozitie; dam iarasi la cuptor; lasam pana capata o culoare aurie, scoatem tava si punem rosiile, mai lasam 2-3 minute si le servim cu putin ulei de masline.


O reteta asemanatoare am vazut-o intr-o revista dar cred ca e si mai buna cu ceapa verde, busuioc tot verde si rosii.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)