Taiem painea felii, punem pe fiecare cate-o feliuta de unt, le asezam in tava pe care o dam 5-7 min in cuptorul incins, sa se usuce un pic la suprafata.
Intre timp punem intr-un castronel branza de burduf, cea de oaie, ceapa taiata marunt(daca aveti ceapa verde e si mai buna), usturoiul marunt, smantana, sare, busuioc.
Amestecam bine tot.
Scoatem tava din cuptor; punem pe fiecare felie compozitie; dam iarasi la cuptor; lasam pana capata o culoare aurie, scoatem tava si punem rosiile, mai lasam 2-3 minute si le servim cu putin ulei de masline.
O reteta asemanatoare am vazut-o intr-o revista dar cred ca e si mai buna cu ceapa verde, busuioc tot verde si rosii.
Trebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.
Placinte ardelenesti cu branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.