Sosul Galben pentru Gratar

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 1 portie:
  • 150 g mustar cu hrean
  • 200g smantana
  • 1 praf de chili
  • 1 praf condimante pentru gratar
  • o lingurita praf cimbru
  • 50g bere
  • 25 g cola
  • o crenguta floare busuioc

Mod de preparare

Busuiocul cu cimbru se amesteca cu berea si cola se lasa la macerat 10 min. Hreanul smantana si condimentele se amesteca pana rezulta o pasta omogena, se strecoara infuzia de busuioc cu cimbru peste amestec si se mixeaza pana devine unitare, .
Acest sos se preteaza atat la vanat, carne rosi, alba sau peste.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza

Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti