Sos picant pt. fripturi reci sau calde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2l de suc de rosii
  • 200ml de otet alimentar
  • 200g mustar
  • 150g zahar
  • o lingura rasa de piper
  • o lingura rasa de nucsoara
  • 1/2 lingurita de ienibahar
  • 1 lingura de boia de ardei dulce
  • o lingura de sare, dupa gust
  • 250ml ulei

Mod de preparare

In uleiul cald (nu fierbinte) se amesteca boiaua de 5-6 ori, imediat se stinge cu sucul de rosii, cu zaharul frecat cu mustarul diluat cu otetul si condimentele.
Se fierb impreuna 15 min si se tarna in borcane.
Se serveste la fripturi, spaghetti, sos pt pizza, in functie de preferinta.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tort panna cotta cu jeleu de capsuni

Sa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!

Tort panna cotta cu jeleu de capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti