Sos picant pt. fripturi reci sau calde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2l de suc de rosii
  • 200ml de otet alimentar
  • 200g mustar
  • 150g zahar
  • o lingura rasa de piper
  • o lingura rasa de nucsoara
  • 1/2 lingurita de ienibahar
  • 1 lingura de boia de ardei dulce
  • o lingura de sare, dupa gust
  • 250ml ulei

Mod de preparare

In uleiul cald (nu fierbinte) se amesteca boiaua de 5-6 ori, imediat se stinge cu sucul de rosii, cu zaharul frecat cu mustarul diluat cu otetul si condimentele.
Se fierb impreuna 15 min si se tarna in borcane.
Se serveste la fripturi, spaghetti, sos pt pizza, in functie de preferinta.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.