Sos de Visine

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4oo g visine (un borcan de 400) din compot
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 linguri de faina (amidon alimentar)
  • zahar dupa gust
  • un praf de sare

Mod de preparare

Visinele din compot se scurg, sucul lor nu se arunca, se pastreaza pentru ca il vom folosi in loc de apa.

Intr-o cratita se pune uleiul cu faina, se amesteca pe foc putin, apoi se adauga visinele. Se amesteca bine toate, apoi se adauga sucul de la visine si se lasa la fiert.

Daca mai este cazul (sosul este prea gros), se mai poate adauga putina apa. Se drege de zahar si sare. Se fierbe cinci minute, dupa care se serveste langa carne fiarta sau friptura cu o garnitura de cartofi pireu

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.