Sos de Salata Verde

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 salata verde mare
  • -100g sunculita afumata/ pancetta afumata
  • -200 ml lapte
  • -ulei
  • -1 lingura faina
  • -sare

Mod de preparare

Salata se spala si se pune la scurs, iar separat, se pune ulei intr-o tigaie si se adauga si sunculita taiata feliute. Se lasa la prajit sunculita pt cateva momente. Pana se prajeste sunculita, se taie salata verde, dupa plac, mai marunt sau mai mare.

Dupa care se pun bucatile de salata peste sunculita si se lasa la fiert, in apa lasata de salata. Nu se adauga deloc apa. Pana scade apa, se amesteca faina cu lapte. Cand salata s-a inmuiat, iar apa a scazut, se pune sosul peste, dupa se potriveste de sare si se mai lasa la fiert pana se ingroasa sosul.

Pofta mare!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.