Sos de Marar

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi tocati (zdrobiti)
  • 3 linguri sau 4 de faina
  • o legatura de marar
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se pune in cratita uleiul si faina si se amesteca, la foc mediu, pentru 2 minute apoi se pune mararul tocat marunt si usturoiul, se amesteca (cratita se ia de pe foc), se adauga apa pana devine mai subtire si se pune din nou la foc. Daca se ingroasa preantare se mai adauga apa calda si se mai fierbe putin, se drege de sare si se consuma cu smantana, pireu si carne fiarta

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.