Sos de Marar

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi tocati (zdrobiti)
  • 3 linguri sau 4 de faina
  • o legatura de marar
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se pune in cratita uleiul si faina si se amesteca, la foc mediu, pentru 2 minute apoi se pune mararul tocat marunt si usturoiul, se amesteca (cratita se ia de pe foc), se adauga apa pana devine mai subtire si se pune din nou la foc. Daca se ingroasa preantare se mai adauga apa calda si se mai fierbe putin, se drege de sare si se consuma cu smantana, pireu si carne fiarta

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Varza dulce cu carnati si carne de porc la slow cooker Crock-Pot

Buna mancare face slow cooker Crock-Pot! Sunt tare multumita de el!

Varza dulce cu carnati si carne de porc la slow cooker Crock-Pot
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj