Se amesteca iaurtul cu faina, se adauga lichidul cate putin ca sa obtinem o consistenta de sos nefiert. Se drege de sare si piper si usturoi daca folositi si sa pune la foc, se amesteca mereu cu o lingura de lemn, pana se ingroase compozitia si sosul este gata.
Se foloseste ca baza la paste fainoase, nokedli si peste anumite carnuri care au un sos mai gras pe ele ... usureaza digestia si mai dilueaza grasimea
Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti