Sos de Iaurt

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 linguri cu varf de iaurt
  • 2 linguri cu faina
  • lichid in care au fiert paste
  • galuste
  • cartofi (cantitate dupa cum se cere consistenta)
  • sare si piper
  • usturoi dupa gust (optional)

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu faina, se adauga lichidul cate putin ca sa obtinem o consistenta de sos nefiert. Se drege de sare si piper si usturoi daca folositi si sa pune la foc, se amesteca mereu cu o lingura de lemn, pana se ingroase compozitia si sosul este gata.

Se foloseste ca baza la paste fainoase, nokedli si peste anumite carnuri care au un sos mai gras pe ele ... usureaza digestia si mai dilueaza grasimea

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)