Curatati hreanul si dati-l pe razatoarea mica. Stropiti-l cu zeama de lamaie sa nu se oxideze
Amestecati-l cu zahar, sare, mustar Dijon si smantana, omogenizand bine.
Serviti-l cu friptura, sarmale, peste, etc. sau simplu pe paine.
Puteti sa-l pastrati cateva zile la frigider, in recipient bine inchis, dar cu cat sta mai mult, cu atat devine mai iute - este de preferat sa-l consumati proaspat facut.
Va era dor de un dulce dietetic? De data aceasta v-am pregatit un ecler deliciooosss. Sursa de inspiratie a fost site-ul...
Tort Ecler DukanMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti