Sos de Hrean cu Mere si Smantana

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 40 g hrean
  • - 1 mar
  • - 1/2 lingurita zeama de lamaie
  • - 1 lingurita zahar
  • - sare, dupa gust
  • - 200 g smantana

Mod de preparare

Curatati marul de cotor si stropiti-l cu zeama de lamaie sa nu se oxideze. Curatati hreanul.

Dati-le pe razatoarea mica, apoi amestecati-le cu zahar, sare si smantana, omogenizand bine.

Serviti-l cu friptura, sarmale, peste etc. sau simplu pe paine.

Puteti sa-l pastrati cateva zile la frigider, in recipient bine inchis, dar cu cat sta mai mult, cu atat devine mai iute- este de preferat sa-l consumati proaspat facut.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu piersici si caise

Un desert de vara gustos si usor de facut. Profitati si voi de fructe in perioada verii asa cum fac si eu :).

Tarta cu piersici si caise
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj