Untul se topeste intr-o tigaie de teflon, dupa care se adauga mustarul si se amesteca in continuu pentru incorporare. Dupa ce s-au incorporat bine cele doua ingrediente se adauga smantana si se amesteca continuu.
Se condimenteaza sosul cu sare si piper dupa gust, dupa care se adauga curry. Dupa ce am adaugat curry, acesta se incorporeaza bine, dupa care se mai lasa putin pe foc si se opreste.
Sosul se serveste cald sau rece, alaturi de diferite preparate cu carne, orez, legume... etc
Eu l-am servit langa ficatei cu cartofi.
Pofta buna!!!
Daca tot este maine 1 iunie m-am gandit sa va aduc un desert al copilariei, un desert cu care am crescut, deloc sofisticat....
Lapte cu orez si sos de capsuniEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj