Se pune la prajit un pic usturoiul, se adauga faina sa se prajeasca o idee si se toarna laptele. Se amesteca incontinuu ca sa nu se lege de cratita, daca se intaresrte prea tare sosul se mai poate adauga un pic de apa. Aproape de final, cand obtinem consistenta dorita, se adauga mararul tocat si sare dupa gust si se mai lasa 2-3 minute.
Poate fii servit langa orice preparat din carne. Se poate servi atat cald, cat si rece.
Pentru acest week-end am pregatit un tort. Nu pot sa zic ca este facut pentru mine ci pentru unchiul meu, a carui onomastica...
Tort cu nucaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti