Sos cu Blue Cheese si Usturoi

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 linguri maioneza
  • - 3 linguri smintina (sour cream)
  • - 3 linguri de brinza blue cheese (crumble)
  • - 1 catel mare usturoi (sau citi doriti) - piper
  • - 1-2 lingurite ulei de masline
  • - 1 lingurita iarba ciorii verde sau uscata (chives)

Mod de preparare

Usturoiul se rade pe razatoarea cu gauri mici. Se pun toate ingredientele intr-un castron mai mic si se amesteca cu furculita. Daca vreti, puteti pune totul la blender sau amesteca cu mixerul.

Se acopera castronul cu pelicula transparenta si se da la frigider cel putin 1 ora! Este un sos foarte bun ca garnitura la cartofi prajiti, sau pregatiti la cuptor, sau chiar la fripturi sau gratare. De asemenea, puteti dubla cantitatile ingredientelor!

Pofta Buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...