Sos Bescamell

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 gr unt
  • 70 gr faina
  • 700 ml lapte
  • noce moscata

Mod de preparare

Se amesteca toate intr-un vas si dupa il punem pe foc amestecand continutul continuu pana se ingroasa.

Cand e gata se da deoparte, punem branza rasa si altfel de branza (eu am pus gorgonzola).

Daca vrem putem face diverse creme cu acest bechamel; eu am pus intr-un vas 2 lingurite de pesto si am amestecat cu crema si a iesit o foarte buna crema pentru paste la cuptor sau cum va place.


Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.