Sos Bescamell

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 gr unt
  • 70 gr faina
  • 700 ml lapte
  • noce moscata

Mod de preparare

Se amesteca toate intr-un vas si dupa il punem pe foc amestecand continutul continuu pana se ingroasa.

Cand e gata se da deoparte, punem branza rasa si altfel de branza (eu am pus gorgonzola).

Daca vrem putem face diverse creme cu acest bechamel; eu am pus intr-un vas 2 lingurite de pesto si am amestecat cu crema si a iesit o foarte buna crema pentru paste la cuptor sau cum va place.


Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza

Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti