Puneti intr-un vas (gen pahar de plastic), ingust si mai inalt, ouale; turnati peste ele tot uleiul si scufundati piciorul mixerului- cel cu elice metalica- pana in partea de jos a vasului. Porniti aparatul la viteza maxima si ridicati de 2-3 ori piciorul spre suprafata.
Veti avea o maioneza bine legata, in doar cateva secunde si care nu curge din vasul intors cu capul in jos.
Condimentati, dupa preferinta, necesitati si gust
Puteti sa o colorati cu putina boia daca doriti sa o folositi pentru ornare.
Am pus in gradina rasad de brocoli . Nu au iesit capatinile acelea bogate ce le vedem la supermarket . Am fost putin...
Supa cu brocoliEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj