Puneti toate ingredientele intr-un blender si pulsati pana obtineti o pasta fina dupa plac. Acoperiti sau puneti intr-un borcan si tineti in frigider.
Acest pesto a devenit preferatul meu. Ieri am facut o iesire in Muntii Rodnei. La masa pregatita de bunica pe langa alte preparate a avut aceasta pasta delicioasa si sanatoasa. Garnitura principala cu care a fost servita a fost o selectie de legume coapte (a folosit doar leurda si ulei de seminte de dovleac facut de casa).
Mi-a placut foarte mult si automat mi-a venit inspiratia la multitudinea de retete la care poate fi folosit acest pesto. Sunt convinsa ca merge atat cu legume, paste sau peste cat si in unele mancaruri sau ciorbe. Sper sa il incercati.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.