Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici.
Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat si piper. Pregatim un vas cu capac si incepem operatiunea de condimentare, luam fiecare bucata de carne si presaram amestecul de condimente peste carne si o framantam in palme, apoi o asezam in vas. Procedam cu fiecare bucata de carne la fel. Dupa ce am asezat carnea in vas, vom stropi cu bere, dar sa nu pluteasca carnea in bere. Punem la frigider.
Dupa cateva ore, le vom rascoli din nou pentru a se imbina aromele cu carnea si cu berea. E de preferat sa fie pusa la marinat, cu cel putin o zi sau doua inainte, pentru a se fragezi sau a se aroma bine.
Eu am amestecat acum in carne si nu va spun ce arome are...
Nu prefer vinul pentru marinada, pentru ca i se impregneaza prea puternic aroma. Mi se pare cam "imbatata" :) Berea nu schimba deloc gustul, ba din contra, carnea isi pastreaza aroma de carne si devine frageda.
Aceleasi ingrediente le folosesc si la alte tipuri de carne.
Cand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti