Carnea se taie in bucati potrivite de circa 200 g astfel incit componentele sa patrunda cu usurinta pentru aromatizare si fezandare. Carnea, dupa ce a fost curatata de tendoane si pielita, se bate usor cu ciocanul de snitele de 3-4 ori si se lasa in bait, acoperita, 2-3 ore, la rece. Cand se pune carnea la fript, se scurge si se sterge usor. Cand este aproape fripta se adauga ingredientele din bait pentru gust si aroma.
Daca nu dorim s-o pregatim urgent, poate sa se pastreze la rece in bait cca. 24 ore, fezandindu-se mai bine.
Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti