Maioneza de usturoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o capatana de usturoi, otet, sare, ulei
  • optional: mustar,smantana

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se piseaza, apoi se pune intr-un bol mic si se freaca cu sare si o lingurita de otet din mere si miere, pana devine o pasta.

Se pune treptat ulei amestecand in continu, ca la maioneza, se pune in functie de cantitatea dorita de maioneza.
Optional se poate adauga la sfarsit mustar sau smantana, in functie de preferinte.
Se serveste la cartofi pai, pulpe de pui prajite, etc.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Desert melci cu nuca din aluat de cozonac

Imi pregatisem aluatul cu gandul de a face cozonaci dar pe ultima suta de metri m-am razgandit pe jumatate, ca sa zic asa, si...

Desert melci cu nuca din aluat de cozonac
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.