Ketchup din Sfecla Rosie (Vegan si Gluten Free)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 sfecle rosii gata coapte / fierte si curatate (cca 200 gr in total)
  • 1/2 ceapa mixata/rasa/tocata (eu nu am pus)
  • 1-2 catei de usturoi (eu nu am pus)
  • 1 lingurita de otet de mere
  • maxim 1 lingurita rasa de zahar sau miere
  • putin cimbrisor (timo) uscat
  • 1/4 de lingurita de scortisoara macinata
  • tabasco (e in reteta originala eu am pus o lingurita cu mustar iute)
  • sare

Mod de preparare

Am mixat in blender, mixer vertical sau ras pe razatoarea fina sfecla impreuna cu ceapa si usturoiul (daca alegeti sa puneti ceapa si usturoi, eu nu am pus) si am adagat restul ingredientelor. Le-am mai mixat o tura, eu am folosit mixerul vertical, si am lasat la rece.
Si reteta asta ca si cea de chiftelute din linte si cus cus este tot una publicata de Marco Bianchi. Eu am facut micile mele modificari.

eu am servit acest sos cu Chiftele din linte si cous cous si Maioneza din avocado.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Somon cu sos aioli in pergament

Un preparat extraordinar de gustos!

Somon cu sos aioli in pergament
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti