Varza dulce cu carnati si carne de porc la Slow Cooker Crock Pot

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
270 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza mare
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • 1 lgt pasta de ardei
  • 2 buc carnati afumati
  • 500 g pulpa de porc
  • sare, piper
  • 1 gogosar rosu
  • cimbru maruntit
  • 250 ml bulion

Mod de preparare

Se curata varza de primele frunze, se spala apoi se taie fideluta. Se freaca cu 2-3 lg sare sa se inmoaie putin. Se lasa deoparte intr-un bol.
Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune la calit intr-o cratita incapatoare. Se adauga pasta de ardei si se lasa 1-2 minute la foc mic. Se pune si varza si se lasa la calit la foc mediu timp de 5 minute, amestecand din cand in cand.
Carnea de porc se spala si se taie cubulete potrivite. Gogosarul se taie cubulete mici.
In vasul aparatului Crock Pot se pun 2-3 lg ulei, apoi se adauga jumatate din varza. Se presara cimbru macinat, se toarna 100 ml bulion, se pune jumatate din gogosari, jumatate din carnea taiata cubulete si se rasneste piper negru si sare dupa gust. Se pune si restul de varza, gogosari, carne si restul de bulion. Se mai adauga sare si piper, se pune capacul si se seteza pe high pentru 4 ore.
Dupa 3 ore, se ridica capacul si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se adauga si carnatii taiati felii apoi se mai lasa inca o ora si jumatate.
Se serveste cu smantana, iaurt gras sau dupa cum pofteste fiecare.
Pofa buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.