Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Timp pregatire
170 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (6 portii)
  • Pastrama de berbecut marinata – 700 g
  • Pastrama de oaie afumata – 700 g
  • Carnati proaspeti de oaie – 1 buc cca 30-40 cm
  • Suc de rosii – 250 ml
  • Usturoi – 6-7 catei
  • Ulei – 2 linguri
  • Vin rosu – 80 ml
  • Piper alb – dupa gust

Mod de preparare

Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat;
Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens;
Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime;
Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi;
Toaca usturoiul marunt;
Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute;
Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul;
Caleste putin si stinge cu vinul rosu;
Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc;
Pune vasul de aluminiu in Crock Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”;
Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine;
Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta;
Pofta buna !

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.