E toamna. Frunzele fosnesc sub pasi. Vantul suiera la geamuri. Si in casa e cald. Miroase a dovleac copt...si iubire...
Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat la cuptor pentru 45 de minute. Cand a fost gata l-am lasat sa se racoreasca putin si apoi am indepartat coaja si l-am taiat bucati.
Am taiat si branza cubulete si am adaugat-o peste dovleac. Am rupt nuca bucati si am presarat-o peste amestec , turnand inca putin ulei de masline.
Intr-un bol am asezat jumatate din mixul de seminte, am turnat amestecul, am adaugat dulceata de ardei iute ,iar la final am presarat restul de seminte si nuci si am decorat cu hasmatzuki.
Simplu, nu?
Si foarte gustos...sanatos...
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapa