Sandvis cald si consistent, cu legume coapte (zucchini, vinete, rosii), branza topita si cimbru, ideal pentru un pranz rapid si savuros.
Pune feliile de dovlecel si vanata intr-o tava cu hartie de copt, stropeste cu ulei de masline, sare, piper si usturoi (daca folosesti). Coace-le in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 15-20 de minute sau pana se inmoaie si se rumenesc usor. Taie bagheta pe lungime si scobeste usor miezul daca e nevoie. Poti praji putin partea taiata pentru mai multa textura. Aseaza legumele coapte peste bagheta, adauga feliile de rosii, presara branza rasa si frunze de cimbru proaspat. Introdu sandvisul in cuptor pentru 5-7 minute, pana se topeste si rumeneste usor branza. Serveste cald, simplu sau cu o salata proaspata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa